Εδώ είναι ίσως και το σημείο αναφοράς στη Ταβέρνα Πλάτανος ............... καθότι κατά γενική ομολογία όλων τα παϊδάκια απλά δεν "παίζονται". Δεν είναι μόνο το ντόπιο κρέας παραγωγής μας αλλά το όλο ψήσιμο στα κάρβουνα. Διόλου τυχαίο που ο κόσμος δοκιμάζοντάς το θέλει να γνωρίσει τον ψήστη και τον καλεί στα τραπέζια. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον καταπληκτικό ιδιοκτήτη και ψήστη Χρήστο Σπάση. Ο Χρήστος είναι μιά μορφή που είναι ένα με την φύση. Η μέρα του είναι ανάμεσα στα ζώα του και βρίσκεται συνέχεια στο βουνό μαζί τους.
Ως κρεοπώλης κατέχει καλά το αντικείμενο και εκτός του ότι προσέχει ιδιαίτερα τα κρέατα που δίνει στους πελάτες του δίνει και μεγάλη βάση στο ψήσιμο αυτών και ειδικότερα στο παϊδάκι το οποίο από τα χέρια του βγαίνει κάτι το εκπληκτικό.
Ως κρεοπώλης κατέχει καλά το αντικείμενο και εκτός του ότι προσέχει ιδιαίτερα τα κρέατα που δίνει στους πελάτες του δίνει και μεγάλη βάση στο ψήσιμο αυτών και ειδικότερα στο παϊδάκι το οποίο από τα χέρια του βγαίνει κάτι το εκπληκτικό.